Director articole si comunicate de presa

Ce pasi urmezi pentru configurarea unei case din lemn

16/01/2014 | Autor: | Scris in Diverse, Vanzari

In ultimii ani, tot mai multi romani aleg sa isi construiasca o casa proprie, chiar daca au si alte optiuni. Spre exemplu, nu putine sunt cazurile in care anumite persoane, venite de la munca din strainatate, aleg sa investeasca parte a banilor stransi intr-un teren - fie in localitate, fie la tara. Apoi isi ridica o casa, conceputa si realizata dupa propriile planuri, dorinte sau nevoi - lasand astfel casa batraneasca, refuzand sa o renoveze pe aceea. Altii, isi vand apartamentele, pun o anumita diferenta si isi ridica la randul lor o locuinta. Atunci cand se cauta solutii ecologice, care sa fie si rentabile din punct de vedere financiar, cele mai multe familii din descrierile de mai sus iau in calcul si variantele de case din lemn - la fel de sigure impotriva incendiilor sau cutremurelor, acestea mai au o serie de beneficii si criterii de construire,  dupa cum vom vedea in randurile urmatoare ale acestui articol. Descopera acum case pe structura de lemn care sa poate fi configurate pana in cele mai mici detalii si date in folosinta in termen extrem de scurt - alege ca in acest an sa ai casa ta!

Cu totii stim ca o casa e mai mult decat suma materialelor de constructii folosite, decat designul ales sau decat suma de bani achitata firmei constructoare. Ea este un loc in care familia creste, isi creeaza amintiri, se simte protejata, in siguranta.  Mai mult de atat, e un loc al incarcarii de energie, al odihnei si refacerii psihice si fizice, o oaza de liniste si confort. Tocmai de aceea, e bine sa studiem cu atentie modelele de case de lemn ce se gasesc astazi in oferta marilor si micilor constructori.

- In primul rand, lucrul pe care oamenii il urmaresc e numarul de camere si suprafata totala locuibila a unor astfel de case

- Incepand de sus (din varf), se va avea in vedere tipul invelitoarei (tigla metalica, ceramica, Bramac sau sindrila bituminoasa).

- Se continua adesea cu tamplaria  PVC, luandu-se in calcul culoarea si numarul de camere a respectivei case

- Izolatia fatadei si a peretilor exteriori  urmeaza - daca in prima situatie se utilizeaza  polistirenul de diferite grosimi ori vata bazaltica tencuibila, in a doua ne referim la vata minerala sau cea bazaltica (variind de asemenea in greutate).

- Nu de neglijat sunt instalatiile electrice, economice sau standard si cele sanitare

- Se continua cu placarile interioare cu gipscarton (la pereti si tavane)

- Turnarea sapelor are si ea un rol major

- Usile interioare trebuie alese in functie de preferinta

- Incalzirea unor astfel de case e un punct esential, in special in climatul tarii noastre; exista varianta centralelor pe gaz, a celor electrice, pe lemn  sau a panourilor radiante

- Ne apropiem de final, hotarandu-ne asupra finisajului la fatada, a zugravelii interioare, a solutiei de gresie si faianta, parchetului, aparatului electric si obiectelor sanitare.

Pentru mai multe detalii, a cere chiar acum o cotatie de pret sau a-ti configura personal solutia potrivita, acceseaza configuratorul de case pe structura de lemn, direct pe www.casecalduroase.ro.

Util ? Trimite mai departe acest articol sau comunicat de presa. Poti da share pe Facebook, Twitter sau Google Plus, iar daca vrei sa faci o completare, comenteaza mai jos!

Autor:

Trimite mesaj privat autorului

Acest autor a publicat 95 articole. Mai multe informatii despre acest autor vor fi disponibile in curand!

Comenteaza la acest articol!